fredag, juni 26, 2009

Bodø - Mo i Rana, 241 km

Etter gårsdagens hardkjør på 260 km fra Andøya til Moskenes på Lofoten, ankom vi Bodø med ferge i 01-tida i natt. Her ble vi mottatt av Ann Marie Bjørgengen med familie, som hadde satt av gode sengeplasser til oss i sitt eget hus. En meget god kveldsmat hadde hun også laget til oss. Dette satt vi veldig stor pris på, tusen takk for et flott, men kort opphold i Bodø!

Kursen videre er å komme seg inn på E6 igjen, for så å suse nedover til Mo i Rana. Dagens største utfordring er å klatre over Saltfjellet, men heldigvis er været helt perfekt, med 15-20 grader og sol fra klar himmel. Det blir nok kort-kort, ankelsokker og solkrem på menyen idag ja :)

Status:
Cato: Har omsider begynt å få kontroll på magen, etter noen dager med flere turer i skogen med dopapir som hjelpemiddel
Sigbjørn: Normalt støl og sår på over hele kroppen, og virker å bli sterkere og sterkere jo lengre sør vi kommer. Imponerende av en som er halvveis i sitt 17-ende år!
Per Ove: Den gamle skrotten hans virker fortsatt, selv om det går mye i Ibux får å dempe litt noe kneplager.
Vegard: Har pigge bein, men sliter med håndledda, og har derfor snurra seg inn i støttebandasjer både her og der. Den såre rumpa har begynt å komme seg, takket være mors myke gel-sete. Takk mamma!

På gjensyn!

1 kommentar:

  1. Kjoora paa videre gutter, det er imponerende hilsen fra solfyldte Hellas.

    SvarSlett