søndag, juni 28, 2009

OK, da har vi fått formidlet noen stemingsbilder fra turen. Uansett: ingen bilder kan formidle den steming, det humør, den glede, den intensitet vi har opplevd underveis! Vi ha knipsa massevis av bilder, men hver kveld når vi etter dagens etappe sitter å snakker om de små tinga som har skjedd er de ikke festa til noe minnebrikke - som oftest. Som for eksempel stigninga opp på Senjafjellet som aldri tok slutt og vi måtte rekke ferga. Eller fjord etter fjord og sving etter sving ut Lofoten med lite tid til ferga og ikke tid til å få i seg nok mat. For ikke å glemme følelsen i 23-tida om kvelden når man triller inn på campingen og man vet at det snart er mat å få. Tror slike turer gir grobunn for vennskap og samhørighet som blir spesielt etterpå. For min egen del: denne turen glemmes aldri :)

Vel, siste del av dagens etappe gikk tempomessig utrolig greit. God vindretning meste del av tida gjorde de 92 kilometrene fra Steinkjær til Stjørdal mye snillere enn hva de ellers ville ha vært. Eneste uhell var da styreveska til Sigbjørn falt av i 40 km/t langs E6 og Vegard og Per Ove kom like bak. Tett trafikk bak oss. Det var centimetre fra noe som kunne blitt skikkelig trasig. Men heldigvis gikk det bra.
Kl 2040 trilla vi inn på tunet til Kjell Erik i Stjørdal. Stort hus, to store bad, nok varmevann til alle mann (noe det ikke er på campinghyttene), pizza, kaldt og godt tilbehør... Mange takk Kjell Erik! Kan man ønske seg mer? Jo, en god natt søvn....

1 kommentar:

  1. Her går d unna ser jeg! Snart i nærheten av Ålesund da, og dere legger vel turen innom siden det er norges fineste by ;)) Usle 10 timer ekstra gjør ingenting fra eller til på totaltiden fra nord til sør ;))

    Fortsatt god tur! :))

    Hilsen Bond, James Bond!

    -s-

    SvarSlett